torsdag, mars 12, 2009

1,30 AII + Träningstävling

Hallå där.
Jag körde på förmiddagen ett 1,30 timmar långt skatepass med AII-intensitet. Med en medelpuls på 161 och maxpuls på 174. Det känns som att man börjar få lite mer ork i kroppen, och jag är inte längre lika seg. Så förhoppningsvis är man på rätt väg med träningen, samt att det eventuella viruset jag hade i kroppen runt skatevasan har släppt.
På eftermiddagen hade skidhögskolan dalarna träningstävling i "elljuscupen" som den kallas. Idag var det individuell start 15 kilometer på Lugnet. Rätt tuffa banor med bland annat hela stadion och halva mördarbacken. Jag öppnade rätt bra för att tappa lite mot slutet, men jag är nöjd. Jag kom femma tror jag, lägger in resultat när jag vet mer. Tiden blev 41,21 och jag var två sekunder bakom "brons"-Martin Larsson.

Inga kommentarer: