söndag, mars 15, 2009

20 timmar och dubbelpass.

Nu har jag avslutat min träningsvecka, en AII-vecka skulle man kunna kalla den för. Jag hade faktiskt sju av de totala 20,15 timmarna över distansfart. Det är ett rekord åtminstone för mig sedan jag började träna hårt igen!
Dagens två pass blev som följer: på förmiddagen körde jag 1,30 timmar AII klassiskt. Det var ett kanonväder idag, soligt och varmt som tusan. Ett riktigt klisterföre, vilket också betyder bra fäste (med bra valla vill säga) och det gillar jag!
På eftermiddagen körde jag ett mini-crosspass. En timme skate och en timme löpning. Jag var inte alls sliten, utan det kändes bra. Jag hade faktiskt Stella med mig, och det märks att hon gillar att vara med på träningarna!
Det ska bli skönt med vila imorgon! Då ska jag passa på att göra lite ärenden! Vi hörs!

Inga kommentarer: