onsdag, mars 25, 2009

Behandlingsdag till tusen.

Godkväll.

Dagen började med att jag åkte in till Anders Lind på Vibes For Life (Friska konsulting) för en massage och lite stretchövningar för min onda rygg. Han sa att jag var riktigt stel i musklerna i och kring ryggen. Anders kan sin sak och jag tycker han är duktig! Därefter åkte jag på akupunktur vid 10.00, det var näst sista gången på min behandlingsperiod där.

Lunchen åt jag som vanligt på Dala Wärdshus - Jungfrurondellen. Efter lunch åkte jag med pappa upp till Lugnet för att glidtesta klassiska skidor och åka ett kort skidpass (40 min). Just nu är jag nyss hemkommen från en kiroprakor som rätade till det sista. Men oj vad fel och krångel det är med min rygg då, inte nog med att jag är stel, jag hade idag revben som låg snett, senor i axeln som låg fel, kotor som hade hoppat fel, och så vidare. Fick tips på stretching för att förebygga dessa ryggproblem. Någon annan som har tips på hur man ska göra för att slippa ont, trötthet, stelhet, stumhet, med mera i ländryggen??


När vi ändå är inne på frågor om tips, så kan jag ju passa på att fråga hur man ska lösa problemet med vår hund som så fort hon är ensam bara mellan 1-20 minuter biter sönder allt hon kommer åt, såsom pulsklocka, TV-fjärkontroller, skor, kläder, med mera. Någon som har någon idé?

Dagens "skörd" och/eller "fynd" då man kommit hem från lunchen! Inte kul.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Adam! Först hunden: Jag tror att prblemet ligger i att hon är understimulerad samt att hon är en "skithund". Jag tror inte att du kan lösa det med skäll och våld. Pröva någon IQleksak som hon får jobba med när du lämnar henne ensam. Alternativ två är en bootcamp i Bjurs.

Ryggen: Jag tror att problemet ligger i att du tränar fel samt att du har en "skitkropp". Du kommer inte lösa problemet med massa olika behandlingar. Pröva att träna klokare. Alternativ två är en bootcamp i Bjurs.


Dalken

Unknown sa...

Ja jag har också hört det med understimulans, att man lär aktivera mer än kroppen. Bootcampen blir nog fin på båda problemen!

När ska vi fixa träning, psyke, jobb och hund då?

Anonym sa...

har du specialgjorda sulor? löste mina problem med ryggen =)

Unknown sa...

Japp jag har ju det, vet att dem är bra och hjälper väl till en del men inte allt!

Anonym sa...

Angående problem med hund, pröva att lägga ner t.ex hårfönen på golvet låt kontakten sitta i (220 volt) lämna sedan hund och hårfön själva. Garanterat kommer hunden att bita sönder hårfönen med resultatet att han eller hon får en rejäl elstöt. Sedan lovar jag dej att denna hund inte kommer att självmant bita i saker.

Unknown sa...

Ja bra tips, men med risk för hundens liv eller åtminstone hälsa.

Anonym sa...

tjena Adam jag kan hjälpa dig med båda problemen men då får du ringa mig på 073-821 80 33

Unknown sa...

Låter bra Jocke!

Anonym sa...

Antar att du använder Powerplate? Annars; BÖRJA! Finns galet bra stretchövningar att göra på den. och styrkeövningar.

Unknown sa...

Nej, men jag tänkte faktiskt göra det!