söndag, mars 08, 2009

Benskate/stakning + Skateintervall

Hej.
Igår körde jag ett benskate- och stakpass. Första halvan (1,15 timmar) körde jag skate utan stavar med fem impulser, jag hade klassiska stavarna med mig och växlade till stakning i lika lång tid. Även under stakningen körde jag fem impulser. Pulsdatan blev: 163 i max- och 133 i medelpuls.
Idag har jag kört ett intervallpass med min bror Jone och "stor-kingen" Kalle Gräfnings. Vi körde fem stycken sjuminuters skateintervaller i den blöta nysnön. Det gick så pass tungt att vi nerför toppen av Lugnet-berget (305,9) körde på treans (!) växel. Jag tycker att det gick bra idag, inte alls lika seg i musklerna som tidigare i veckan. Jag kunde få ut mer i flåset idag och hade riktigt hög maxpuls idag: 193! Sista intervallen avslutade vi uppför hela "mördarbacken" och jag höll i det helt okej, tappade endast 20 sekunder på Kalle, så jag får vara nöjd med det.
Imorgon blir det akupunktur, och sen två distanspass på totalt fem timmar. Kommer att köra ett par AII-pass nästa vecka också, och på lördag kör jag tävlingen Vårpoffen i Vansbro.

Inga kommentarer: