måndag, mars 23, 2009

Blicka framåt

Godmorgon.

Ni som satt uppe igår kväll på helspänn väntandes på ett blogginlägg angående mitt löppass fick ju sitta och vänta helt i onödan, jag ber om ursäkt. Anledningen är att jag blev så fruktansvärt trött och la mig tidigt så det blev ingen löpning heller, desvärre. Jag blev mer sliten av veckans träning än vad jag trott, samt att min rygg spökar lite igen. Men idag har jag planerat att köra ett lugnare distanspass på skidor mellan två och tre timmar. Sen så får jag förhoppningsvis en behandling hos en kiropraktor och även en akupunkturvända denna vecka.


Det börjar dra ihop sig till SM-femmilen nu också! Det kommer att bli en riktigt utslagsgivande bana i tuff Åsarna-terräng. Min förhoppning om en topp 25-placering har jag kvar och som det känns är det ingen omöjlighet.


Tråkigt att säsongen i princip är slut nu då man börjar känna sig bättre och bättre. Men jag har ett riktigt sug till att köra hårt i vår, sommar och höst. För att komma riktigt laddad till nästa säsong, men innan den så kommer det ju en löpsäsong med. Jag har tänkt att springa åtminstone runt tio terrängtävlingar i år, då jag inför säsongen 2006/2007 sprang mycket sådana lopp och presterade min bästa säsong som senior.


Nej nu ska jag dra och valla skidor, så jag hinner åka mitt skidpass. Vi hörs senare!

Så här kul hade vi det på prisutdelningen i fredags efter segern i företagsstafetten:
3 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena Adam inte bra och vara ute och dricka sprit och öl inför en kommande 5-mil!

Anonym sa...

Härlig blogg!!

Unknown sa...

Nej, det är inte det, man såg ju en del skidåkare som gjorde det i helgen. Tur att jag inte gjorde det iaf! Tack detsamma Anna!