måndag, mars 09, 2009

Full Hand

Jag började veckan med en akupunkturbehandling, följt av en full hand! I förmiddags körde Kalle och jag tre timmar klassiskt, Kalle körde med en klisterblandning, medan jag körde ruggat. Mina ruggade skidor fäste riktigt bra i blötsnön. Vi träffade också på Den åkande reportern från Vasaloppet: "Stakkungen", Petter Myhlback . Petter som har tagit stakningen till en helt annan nivå och som får fler och fler att börja staka på framförallt sprinter.
På eftermiddagen körde jag två timmar skate med Jone. Jag har känt mig rätt pigg hela dagen, fram tills nu då jag slappnat av, nu är jag rätt mör. Har just kommit hem från vallning inför morgondagens träning (hos mina föräldrar) och mathandling på ICA-Maxi.
Nu blir det en film, sen sova!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man tackar! Om du tränar på kanske du en dag blir lika stark som jag var när jag var ung.

/ Dalken

Unknown sa...

Ingen fara! Ja man får ju hoppas!