fredag, mars 27, 2009

Godkväll


Vad har man åstadkommit idag då? Hmm, jo jag har bytt in två gamla PS3-spel mot ett nytt; Resident Evil 5. Vi har också med hjälp av min käre vän; Daniel Björklund tränat spårning med Stella. Det gick till så att Daniel stod kvar med Stella, medan jag och Johanna gick iväg cirka 800 meter i skogen, på dessa 800 meter lade vi två stycken handskar också. Där stannade vi och gömde oss en skaplig bit ifrån vägen vi gick på bakom en massa träd, sen skulle då Stella försöka leta upp oss. Jag trodde aldrig att hon skulle klara det, men hon klarade det galant!! Det var en kul träning och jag tror att hon behöver det, så att hon får jobba med huvudet också.


Nu ska jag spela lite Resident Evil och äta någon god middag! Ha det gott allesammans hälsningar en lite mindre bitter Adam!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klokt val av spel min gode man.

Unknown sa...

Haha, japp!