fredag, mars 06, 2009

Inte alls pigg.

Hej där.

Ni kan ju gissa anledningen till varför inte jag skrev igår. Svårt att gissa va? Internet dog ju igen. Jag jobbade ju även igår på Lugnets Äventyr, det gick riktigt bra, fick åka lite Segway med vilket är kul. Mindre kul var när jag kom ut från lugnet och hade fått denna i framrutan:
600 i böter på ett ställe där en massa andra bilar också stod, där jag nästan kan svära på att det inte fanns någon skylt angående "överträdelse 38. Förbud att parkera. zon" Den "Lapp-lisan" drog in bra med pengar igår, medan jag hade en lite sämre dag rent allmänt. För inte nog med ett krånglande internet och denna P-bot, så kände jag mig riktigt risig och hängig. Kom hem efter 18.00 någongång och bara la mig i soffan totalt orkeslös, med en sprängande huvudvärk, nästan lite känning av ont i halsen och när jag skulle resa mig upp höll jag på att svimma flertalet gånger. Därav så vilade jag igår, vi får se hur det blir idag med träning.

Inga kommentarer: