torsdag, mars 19, 2009

Intervallpass^2

Hej allihop! Igår var jag borta hela dagen, så jag hann aldrig skriva något. Förstår att det måste ha varit jobbigt för er läsare!? Jag hade ju som bekant en anställningsintervju på City Gross, när jag kom dit fick jag reda på att jag skulle ha möte med tre chefer, dels platschefen men också två avdelningschefer. Men det gick bra, dem behövde killar i min ålder och sen att man idrottade var ju heller ingen nackdel! Jag får åtminstone jobba en hel del veckor i sommar vilket känns skönt att slippa tänka på sommarjobb i alla fall!
Efter anställningsintervjun hade jag lite tidspress för att hinna med träningen. Jag började med att åka skidor skate på Lugnets världscubsbanor, jag körde följande intervaller: fyra stycken set med tre minuter intervall, en minut vila, två minuter intervall, två minuter vila (3', 1' vila, 2', 2' vila), vilket blev 20 minuter fart, efter skidorna stack jag in i friidrottshallen och körde tre stycken 1000m-intervaller på tiderna: 3,17; 3,09; 3,06. Med en vila på 3,20 min. Kändes lite ringrostigt till en början på löpningen men lite bättre emot slutet, medan skidorna kändes helt okej!
Efter träningen blev det att jobba på Lugnets äventyr, vi tog emot Borlängeföretaget "KnowIT", som hade en "fyr-kamp", med bland annat segway-körning och STCC race-simulator! Riktigt kul att jobba där, vilket jag också senare idag ska göra igen!
Idag ska jag vara med på skidhögskolans stolthet "elljuscupen" eller "electric light cup" en serie träningstävlingar (var ju med på en deltväling förra torsdagen, där jag slutade femma) i Falun och Borlänge. Idag är det skate individuell start med en bokstavligt talat "mördande" banprofil, då vi ska åka "King of mördarbacken"-banan, inte bara en gång (som fegisarna i världscupen), utan vi kör tre varv rätt av! 550 höjdmeter skulle det visst vara på 9,9 kilometer. Det blir en minst sagt utslagsgivande bana! Det ska förhoppningsvis bli kul! Jag hör av mig ikväll!
Hejdå!

Inga kommentarer: