måndag, mars 02, 2009

Jag lever.

Ja det gör jag, men mitt internet har ju desvärre varit dött under helgen. Nu har jag dock lyckats fått igång det igen efter mycket om och men.

Vallningen i lördags gick bra men det var slitigt att valla så pass många par, jag stod för fästvallningen och vi lade på blå special varvat med violett special, från Holmenkol.

Igår så langade jag och pappa dricka åt Falun-Borlänge SK efter stationen Hökberg med 18 kilometer till mål. Där såg Daniel Tynell riktigt stark ut och det kändes redan där att det skulle gå vägen för denne starke Grycksbo-kille, riktigt kul! Grattis Daniel! Min bror Jonatan åkte bra också då han åkte in på en 96:e plats.

Idag har jag varit på akupunktur, där var området runt nålarna mer rödfärgat vilket enligt honom tydde på att jag har/har haft en infektion i kroppen. Det kan förklara det usla resultatet i skatevasan, för är inte kroppen på topp så går det fort att tappa mycket tid på åkarna i täten. Så jag vilar idag igen, vilket blir att jag vilar tredje dagen i rad, förhoppningsvis går det bra att träna imorgon igen.


Nu strax ska jag upp på ett möte på lugnet om viking line cup, senare i veckan drar jag eventuellt till Göteborg (torsdag till fredag) för ytterligare möten.

Inga kommentarer: