torsdag, mars 26, 2009

Nytt samarbeteHej. Jag har fått knutit ett nytt samarbetsavtal med det amerikanska företaget: Power Balance.


Samarbetet innebär att jag ska få pröva lite av deras produkter, deras huvudprodukt är små holograms-klistermärken. Som man fäster i skorna, under klockan, på ett halsband, eller liknande. Dessa hologram har en programkod inprogrammerat i sig, som gör att det magnetiska fältet runt om och i kroppen stärks. Jag ska testa dessa produkter och se om det hjälper!


Kolla in deras hemsida: http://powerbalance.net/

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också en ny sponsor, Joe Labero. Han ska trolla fram snabba ben till sommaren har han lovat.

Unknown sa...

Jaha, men jag har minsann sett "trollkarlens hemligheter" och där får man ju se att det är fejk? :)

Anonym sa...

Va? jag trodde det räckte med att stå framför högtalaren på harrys och veva arm vid utvalda tillfällen för att avmagnetisera.

Unknown sa...

Ja det gör det, men vissa går ju inte på harrys ;)

Anonym sa...

Men för satan! Vissa saker ska man inte berätta. Det är lätt att tro att du är desperat på riktigt.

Dalken

Unknown sa...

Oj

Unknown sa...

Har det fungerat? Har du fortfarande samarbete med dem?
Nina

Unknown sa...

Ska jag vara ärlig så är jag inte helt hundra, men man måste ju tro på det för att det ska fungera. Har inte pratat med dem på ett tag, så jag vet inte..

Unknown sa...

Jag har själv skaffat mig en och märker stor skillnad. Tror att det delvis är psykologiskt men för mig funkar det. Skulle gärna komma i kontakt med de som har den svenska agenturen. Du får gärna maila mig mer info: ninafkcg@gmail.com

Unknown sa...

Okej okej. Bra det. Ja med jag vet faktiskt inte vilka som har det. Jag mailade en i Amerika som då skickade produkterna till mig..