torsdag, mars 19, 2009

Okej då!

Jag skriver väl eftersom att ni tjatar så mycket!
I förmiddags drog jag ut på en liten morgonjogg, redan där kände jag att det skulle bli en jobbig tävling (jobbigare än vanligt naturligtvis), kände av de två tidigare dagarnas intervaller i ben, armar eller ja, egentligen hela kroppen.
Vi startade strax efter klockan 14.00 höjdmeterna vi skulle plocka var inte som jag sa: 550, utan ynka 483. Vilket i och för sig är 80 meter över tillåtet i världscupen, men alla vi vet ju vilka mesar dem är, som imorgon bara kommer åka ett varv på den banan vi åkte tre varv på idag ;) Jag hann åka till mördarbackens botten, cirka 400 meter innan jag blev totalstum, trött i benen och ont i ryggen. Men jag hade bestämt mig för att hålla ihop det så gott det gick och absolut inte bryta. Så det blev en dryg haltvimmes plåga för mig (cirka 30,50 tog det). Jag kom sexa utav nio fullföljande. Förresten så var tydligen SVT där och körde sin generalrepetion inför helgen genom att filma vår tävling från start till mål.
Efter tävlingen var det jobb hos Lugnets äventyr igen, som stod på programmet. Företaget YIT hade kommit till oss för lite teambuilding och roliga aktiviteter. Där jobbade jag i cirka tre timmar. Nu har jag precis kommit hem från ICA Maxi där jag handlat.
Imorgon kör jag företagsstafetten för Idrottsarrangören Mats Andreasson AB, tillsammans med: Håkan Löfström, Jonatan Steen och Patrik Söderqvist (gammal klubbkompis från Falu IK friidrott, duktig orienterare, som nu jobbar åt IBF Falun)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du ska köra stafet imorgon (fredag) om du kör förstasträckan möts vi igen. Ett möte jag ser fram emot.

/ Dalken

Unknown sa...

Ja det gör jag, ja då står det väl 2-1 till Mr Dalk då är jag rädd, men vårat lag kommer slå er. För jag är inte mer än tio sek bak dig ;)

Anonym sa...

Vi får jobba med Adams självförtroende till kommande år. Om jag hade varit du hade jag svarat:
Vi ses på startsträckan. 1-2 Till Mr Steek

/ Dalken

Unknown sa...

Ja, du får hjälpa mig med det och med att bli snabb som du!