lördag, mars 21, 2009

SEGER I FÖRETAGSSTAFETTEN!

Jajjemen, vi vann gårdagens företagsstafett!!


Jag åkte första sträckan, fick en bedrövlig start och kom ut som sexa-sjua. Med det rådande föret (blött och lite halvisigt) så hade tre av fyra i vårat lag bestämt sig för att köra vallafritt, alltså staka idag. Som sagt så kom jag ut som sexa, hade ett väldans problem att ta mig förbi de framförvarande men lyckades inför sista branten på enda och första backen som var. När jag tagit mig förbi dem med ett frenetiskt stakande så låg jag trea med cirka tio sekunder upp till ledarduon. Jag körde för allt vad tygen höll, och lyckades ta in cirka fem sekunder innan jag växlade över till Håkan Löfström som trea (efter Stefan Sunnerberg och Petter Myhlback), Håkan gjorde en kanonsträcka och avgjorde stafetten redan på sin andrastäcka. Resten av stafetten var ren defilering för Patrik Söderqvist och min bror Jonatan Steen.

Det var kul att få vinna en tävling i alla fall! Idag ska jag dela ut lite reklam för Lugnets Äventyr och kolla på skidtävlingarna. Ikväll ska vi på en liten trevlig tillställning hemma hos min klubbkompis Kalle Gräfnings! Vi får se om jag hinner skriva senare! Ha det gott så länge!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra där. Grymt meriterande seger.

Unknown sa...

Haha, jajjemen!

Anonym sa...

2-1¨

Dalken

Unknown sa...

Självklart "mr.Dalk"