tisdag, mars 17, 2009

Sprintpass klassiskt

Halloj. Idag började jag dagen med att valla runt en ledare från damlaget i Endre IF innebandy i världscupspåren. Han hade nämligen sagt till den gamle IBF Falun-tränaren Mika Packalén att: "Vasaloppet var inga problem att genomföra, inte heller Stockholm Marathon" Mats Andréasson som jag jobbar för hade fått nys på detta och gjort en kupp av det hela genom att låta mig "åka" med honom hela mördarbacken upp, och sen även nerför ifrån toppen. Ledaren i fråga hade åkt 300 meter längdskidor i hela sitt liv. Nu ökade han på den ransonen ganska så rejält! Han ramlade endast en gång, tämligen imponerande.
Träningen då? Jo den gick till som följer: Jag värmde upp i cirka 20 minuter, därefter körde jag fyra stycken 2,30 min långa intervaller i maxfart, med fem minuters vila mellan varje. Därefter körde jag fyra stycken femminuters intervaller med 1,30 min i vila mellan. Jag körde alla intervallerna på den klassiska världscupsbanan här på Lugnet i Falun. Det kändes skapligt i kroppen, men jag hade lite svårt att komma upp i hög puls, maxpulsen blev 181. Jag körde totalt i 1,45.
Det blir ingen mer träning idag, utan det blir till att kolla på innebandyns damslutspel här i Falun. Mellan just IBF Falun och Endre IF, första kvartsfinalsmatchen i bäst av fem. Tydligen är Falun favoriter till att gå vidare. Imorgon ska jag faktiskt på en anställningsintervju på City Gross i Falun, därefter jobba ett fåtal timmar åt Lugnets Äventyr, likaså på torsdag ska jag jobba några timmar åt dem! Hoppas det vänder för mig nu med jobb och sysselsättning. Då jag faktiskt tycker att det börjar gå bättre i skidspåren, även om jag inte än lyckas kunna hålla en jämn nivå, så går det stadigt framåt!

Inga kommentarer: