söndag, mars 29, 2009

Steekning?! Njae!

Hejsan.

Igår hade jag den hittils värsta känslan då jag vaknade runt 08:30, var riktigt svullen i näsan, hade nästan svårt att andas av allt äckligt slem i bröstet, mer ont i halsen än föregående dag, huvudvärk och så vidare. Så det var bara att dra i sig lite nässpray och dra täcket över huvudet.

Jag vaknade sen utav en "kraft" som drog mig emot TV:n och mitt PS3 där jag spenderade åtskilliga timmar till att döda zombies på resident evil 5. Det är riktigt kul det spelet, efter zombiedödandet så bytte jag genre och gick över till det mer barnvänliga NHL09, där jag och min kompis Daniel Björklund "gick insane" mot dem vi utmanade online, riktigt kul!

Efter spelandet åkte jag till min kompis Mats som bjöd på god middag (tacos) och roliga TV-serier/filmer såsom: Simpsons och sällskapsresan!

Idag så blir det (liite TV-spel) att kika efter lite jobb, kolla upp det som behöver göras i veckan med sponsorragg till Viking Line Cup, med mera.

Hörs vi inte idag så väl imorgon! Ha det bra sålänge!

Inga kommentarer: