onsdag, mars 04, 2009

Utskällning och Trötta muskler.

Hej!


Jippie idag har jag lyckats få ytterligare skäll utav en dam (läs: kärring) jag stod där flera andra bilar tidigare stått, det var utanför hennes fönster det och för den "lillpolis" hon var så fick man inte det. Ja det går bra för mina parkeringar: fyra lappar, skäll av fyra stycken, en ringning till min bils "ägare" mamma, underrättning/samtal till kopparstaden, jag har också fått min motorvärmarsladd urdragen ett otal antal gånger då jag stått på hyrda parkeringar och så vidare. Men jag vet liksom inte vad jag ska göra, det finns inga lediga parkeringsplatser kvar i närheten där jag bor. De parkeringsplatser som finns på ena sidan har ett dagis hyrt upp och på andra sidan Söderbaumska skolan. Låt mig tillägga att alla platser aldrig någonsin är använda, utan det alltid står flertalet oanvända. Men men.(Notera att damen på bilden inte har något med texten att göra, eller jo kanske den kom upp då jag sökte på utskällning på google.)

Nog om det, nu har jag precis kommit hem från mitt träningspass. Jag körde ett explosivt styrkepass med tre set och 4-5 upprepningar på skapligt lätta vikter. Golden-4, skivstång, hopp och medicinboll. Jag känner att det var ett tag sen jag körde styrka, då jag tycker mig ha tappat en del.
Därefter så stack jag ut och åkte skate i en timme. Under den timmen hann jag åka cirka 15 kilometer i det lättåkta föret. Ett före som jag tycker att det är svårt att åka i (när det varit tö och sen fryser på), åtminstone skate med hyfsat hårda skidor (vilket jag hade idag). Följden blir hårda spåriga banor, det går lätt (vilket kan vara kul) och det är väldigt lätt att skidan slinter iväg och man ramlar. Det är vad jag tycker iaf, främst då det var som idag alltså inte nypistade spår. Men det är bra att träna i, främst för balansens skull.
Imorgon blir det ett distanspass, jag ska också jobba på lugnets äventyr vilket är väldigt kul. Synd bara att jag får så lite jobb, skulle som jag tidigare skrivit ha haft ett halvtidsjobb. Då jag varken får A-kassa, ALFA-kassa, lön eller någon form av ersättning så kommer det inom kort att bli ganska kärvt... Jaja, det löser sig nog hoppas vi!

4 kommentarer:

Anonym sa...

i mora, vadådå? har du gjort det?

Unknown sa...

Okej, ja två-tre gånger i veckan. Här i Falun. Mest för allmänt, typ immunförsvar osv. Hos Guiliano Pilloni, Han hade en massa världscupåkare hos sig förut faktiskt. Det är bra med akupunktur.

Anonym sa...

Snart kommer plantorna ca 120 000 st. du är välkommen.

Dalken

Unknown sa...

Ja det blir nog så ändå ska du se. Vi kan höras via tele, tack för erbjudande!