tisdag, mars 24, 2009

Västerås T.O.R

Godmorgon idrottsvänner! Igår körde jag ett pass klassiskt på två timmar, med ruggade skidor i ett riktigt konstigt före. Jag träffade nämligen på Joakim Engström och Daniel Nordebo i spåren, dem körde intervaller (Daniel skate och Jocke klassiskt). Anledningen till att jag skrev att det var ett konstigt före är att Jocke hade på tre lager kallvalla (VR45) och det frös under för honom, trots att det var lätt snöfall och minus en grad ute! Jag träffade på dem inför sista intervallen och hade en ganska fin resa bakom Jocke som slet på med sina "ifrusna" skidor. Jag körde förresten sex impulser, och känslan under passet var att formen är förhoppningsvis på ingång.


Efter träningen körde jag ner Mats Andréason till Västerås där vi i Rocklunda gick på ett "avstämningsmöte" inför Mälarenergi Cup. Västerås är väl i lite "guldkoma" nu efter segern i bandyfinalen! Men även i full exaltering över hockeylagets prestationer framförallt i allsvenskan, men även i kvalserien. En kvalserie som mitt favoritlag Leksand spelat som skämt i tyvärr. Men egentligen är det ju ingen skräll, då Leksand de senaste åren haft ungefär liknande utfall i allsvenskan och kvalserien: klart dominanta i allsvenskan och solklar seger, för att sedan i kvalserien falla igenom totalt och inte prestera i närheten av vad dem kan.

Ett lag som tvärtemot Leksand har spelat bra på slutet är IBF Faluns herrar, som igår slog Warberg IC med 6-5 och tvingade fram en femte och avgörande match på bortaplan! Grymt gjort!

Idag blir det två pass med Kalle Gräfnings, ett intervallpass och ett distanspass! Vi hörs sen!

Inga kommentarer: