måndag, mars 30, 2009

What's up?

Hej allihop. Hur mår ni då? Själv så är det oförändrat kritiskt på sjukfronten, en seg förkylning, men det är ju i alla fall bra att förkylningen kom nu mellan säsongsslut och den lite hårdare uppbyggnadsträningen. Igår var det en lugn dag, med endast en promedad med Stella och en promenad till affären för lite matvaruinköp. Mer än så varken orkar eller vill jag vara ute nu när man inte är frisk och kry.
Idag däremot tror jag att det kanske blir lite spårningsträning med Stella, annars blir det väl en lugn dag med eventuellt några samtal till företag inför kommande innebandycuper som arrangeras i regi av idrottsarrangören Mats Andréason AB. Tyvärr inget annat nytt på jobbfronten för min del, men jag hoppas att det löser sig på ett eller annat sätt.
Nej nu blir det frukost. Ha en bra dag!

4 kommentarer:

jocke sa...

Hej Adam Hur ser den lite hårdare uppbygnads träningen ut då? du kan väll visa mig en vecko schema på hur ett uppbyggnads träningprogram ser ut!
många hälsningar Jocke!

och du det verkar ju ändå som du är på bättrings vägen!.

Unknown sa...

Hej du, ja det är väl i stort en stegrande belastning i träningsmängd. Med träning och åter träning som gäller. Ja det kan jag väl göra!

Nja, jag har inte ont i halsen, men jag är hostig, slemig och snorig.

Anonym sa...

Tjena Adam! Fråga Anders Lind på Vibes om blåbärs-téet han har för din förkylning, kan ju vara gött mos att få det där skiten väck ifrån kroppen.. Tja då!

Unknown sa...

Hej, jaha okej! Japp, tack!