tisdag, april 28

13,2 mil racer

Hå hå,
nu sitter jag i soffan efter ett väl avverkat långpass på cykeln. I 4 timmar och en kvart satte man i sadeln, så det känns lite i ryggen och röven. Men rent fysiskt känns det bara bra, jag blev piggare och piggare ju längre in i passet vi kom. Rundan vi körde var: Falun-Grycksbo-Bjursås-Norr lindberg-Tällberg-Leksand-Rexbo-Smedsbo-Olsbacka-Källviken-Falun. Pulsen landade på 136 i medel och 177 i max. Med på turen var: Lars Suther, Joakim Engström, Jimmie Johnson, Rikard Tynell, Daniel Tynell och Jag. Snitthastigheten låg på 32 km/h, fram till sista tre kilometrarna då vi bara rullade hem.
Det roliga från passet var att krönikören, storbloggaren och den snabbskidande Jocke Engström totalväggade idag. Det var ett under att han ens tog sig hem kan jag säga, men han fick lite hjälp av Rikard som puttade på honom och av mig som gav honom en energikaka.
Bilder:

Jocke Engström - en slagen hjälte.

Daniel Tynell.

Lars Suther och Jimmie Johnson.

Jag i Henrik Öijers gamla cykelkläder.

2 kommentarer:

Jocke sa...

Det där lätt härligt det där 13,2 mil på 4 timmar är ju helt ockey ju! Och att ni snittade på 32 kilometer är vädigt bra tycker jag iallafall skulle gärna vilja hänga på någongång. keep on biking Jocke

Adam Steen sa...

Ja det var en fin tur. Bara att ställa in cykeln i ledet det...