onsdag, juni 10, 2009

202 i maxpuls!!

Hej där.

Nu sitter jag och uppdaterar pulsklockan med min "nya" maxpuls; 202 slag i minuten. det var nämligen det jag kom upp i idag då jag, David Hellberg och Pontus Gustavsson sprang intervaller på bana uppe på Lugnet, vi körde alla lite olika, jag körde dock 10X400 meter, med 60-120 sekunder i vila, intervallerna gick på mellan 67 och 75 sekunder (den som gick långsammast var den första).

Nu känns det på bra i vader, framsida lår och i benen överhuvudtaget!

Ska bli skönt att sitta i soffan nu och kolla på Sverige-Malta, dags för en trepoängare nu kanske?! Allt annat vore ett STORT fiasko.

Vad har ni i maxpuls?!

Just nu: "Idol-Kevin sjunger fel på svenska nationalsången"

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !!

Jag har 184 i maxpuls.

Jan

Unknown sa...

Okej!

Anonym sa...

Hur ofta ska man lägga in intervallr??

Träna ca 4-5 tim i veckan???

Hur tycker du att man ska köra ett intervall pass. jag menar längd på intervallerna

Jan

Unknown sa...

Ja, nu under sommaren räcker det ju med en gång i veckan, sen inför säsong kan du ju köra två-tre gånger/v. Nu kör du lite längre och lugnare intervaller under tröskel, säg 3-12 minuter, sen närmare säsong lite mer mjölksyra, typ 30sek-2min.

Peja sa...

Kommer du upp i maxpuls på så kort tid som 400 meter med relativt lång vila mellan. Jag har problem att komma upp i 90% av maxpuls på så korta intervaller. Även om jag springer max.

Unknown sa...

Ja, dels för att jag inte tränat hårt på ett tag, men också för att jag har lättast på platt löpning att nå hög puls. Men visst blev jag förvånad av att pulsen vart så hög. Dock så hann inte pulsen sjunka jättelångt emellan varje intervall.