tisdag, juni 16, 2009

Cykel, långpass.

Äntligen hemma. Idag var det en rätt så slitsam dag. Som ni ser på föregående inlägg lyckades jag inte ens få bilden rättvänd. Det var jag, Kalle, Daniel Tynell, Rikard Tynell, Johan Henriksson och Fredrik Östberg som körde idag. Dagens rutt blev: Gamla Leksandsvägen, Smedsbo, Valsan, Rexbo, Insjön, Leksand, Sågmyra, Falun (där vi i stort sett körde ett yttervarv runt staden) och hem.

Jag kände nästan direkt att det skulle bli en jobbig dag, då jag hade ruskig träningsvärk i benen och sätesmusklerna sen styrkan igår med Kalle. Men jag bet i rätt bra ändå. Vi höll en snittfart på 31 km/h de cirka 12,5 milen vi körde under fyra timmar. Snittpulsen på 139 är ju bra trots allt.

Nu ska jag äta på Jungfrun, Dala Wärdshus med Kalle. Senare i eftermiddag/kväll blir det ett lite kortare stakpass.

Detta är ju nämligen sista veckan på ett tag som jag är ledig, så jag tänkte att det är väl lika bra att "smälla in" åtminstone 20-25 timmar denna vecka. Får se hur kroppen reagerar bara!

2 kommentarer:

Claewfinger sa...

Den gillar vi.. fyfan va ni cyklar :D sj håller ja mig mkt på gymmet.. trökit nu ju :D

Unknown sa...

Ja! Det lär smaka. Bra det med!