fredag, juni 19, 2009

Fyra timmar löpning!

Ja ni läste rätt, jag har sprungit fyra timmar idag. Eftersom att jag imorse kände mig skaplig i foten så tänkte jag att jag springer ett tag och därefter kör stakning, i totalt fyra timmar. Nu blev det ju så pass att jag bara sprang hela passet, under fyra timmar. Jag har nämligen aldrig sprungit såhär länge förr, så det är kul att pressa gränser! Dock så tejpade jag underbenets yttersida ner och under foten med "coachtejp" ovanpå det satte jag "fotleds-lindan" ni ser på bilden:


Såhär borde jag egentligen göra varje gång jag springer. Eftersom att mitt ledband i fotleden är lite uttänjt/svagare nu då jag vrickat den ett antal gånger.

Kroppen kändes bättre och bättre under passet, kul! 137 landade medelpulsen på!

Nu har jag kört 19,30 timmar denna vecka med två dagar kvar, 30 timmarsgränsen är lockande nära...

Måste passa på att gratulera min bror som vann Orsakajt´n på MTB idag, han "kickade" i spurten enligt uppgift. Han lär väl sig av bror sin :)

Hej så länge!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken av bröderna?

Unknown sa...

haha, jättekul.