måndag, juni 22, 2009

Klassiska stumintervaller!

God afton.

Kvällen till ära så körde jag som jag tidigare skrev, nämligen ett intervallpass, klassiskt. Jag körde två intervaller upp till kårestugan från olika håll. Jag körde också två intervaller upp till toppen på Skuggarvsvägen, mellan just Skuggarvet och Lugnet. Ja, jag körde alla intervaller från "botten" av backarna.

Pulsdatan då: 157 i medel, och hela 197 i maxpuls. Jag fick ihop 35 min effektiv tid och 1,35 tim i totaltid. det var ett slitsamt, men givande pass. Jag ska försöka köra ett antal intervallpass denna vecka för att bli mer "van" med farten och mjölksyran (dock så säger vissa att man inte kan bli van med mjölksyran, jag är lite kluven i just det, men hur som helst så märker då åtminstone jag förbättringar med mer sådana pass).

Nej nu ska jag feta i mig lite mat, så jag fyller buken, sen ska jag ligga och bli "helförsoffad" resten av kvällen!

Krya på er allihopa :)

Inga kommentarer: