tisdag, juni 23, 2009

Löpintervaller.

Då var man trött igen då, inte bara segtrött utan också trött-trött. På grund av dessa jävla intervaller, skämt å sido.

Jag körde idag tio stycken treminutersintervaller med två minuter joggvila emellan. Startade vid botten av Jungfruberget och sprang succesivt mot Lugnet och Sjulsarvsstugan, där jag körde de sista tre lite kors och tvärs. Till en början var jag lite seg, hade dock inga problem att komma upp i puls. Alla intervaller låg i en snittpuls mellan 168-180 hjärtslag/minut. Den genomsnittliga pulsen under hela passet landade på 153, medan maxpulsen blev beskedliga(?) 191. Totalt var jag ute och sprang i 1,35 tim.

Imorgon jobbar jag mellan 13.00 och 22.15. Får träna innan jobbet med andra ord, planen är skate, intervaller eller distans, 1,30-2 timmar.

Nu blir det grillat och vila i det fina vädret!

Inga kommentarer: