måndag, juni 15, 2009

Löpning och styrka

Godkväll.

Dagens andra träningspass är just avklarat. Det blev 1,20 tim löpning och lite blandad styrka. Med blandad styrka menar jag att vi körde igenom hela kroppen med uthållighetsövningar (runt en minut effektiv tid) och lite färre upprepningar (10-15). Nu har jag en skön trötthet i kroppen, en sån som man (eller i alla fall jag) bara får efter styrketräningen.

Imorgon hade jag tänkt cykla lite med ett gäng skidåkare. En lite längre tur (3,5-5 timmar).

Ha det fint!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena!

Har en fråga! Hur långt brukar ni komma på ett par tim klassisk rullskid åkning? Typ om ni åker distans fart. Tack för en bra å inspererande blogg!

/ Kristofer Borgström

Unknown sa...

Hej Kristofer. Ja du, jag skulle tippa på cirka tre mil på två timmar. Kanske lite mer, kanske lite mindre. Tack så mycket, kul att höra!