måndag, juni 08, 2009

Mindre sömntimmar än träningstimmar?!

Godmorgon.

I natt blev det inte mycket sömn, det var pip och rörelser hela tiden. Förhoppningsvis kommer det att bli bättre för var morgon som går. Det kommer bli lite jobb framöver med valparna, men som tur är har Johanna tagit studenten nu i alla fall, så hon får passa dem medan jag jobbar eller tränar. Idag till exempel ska jag jobba från 17.15 och någon timme framåt. Ska försöka hinna med att träna också. Får dåligt samvete över den dåliga träningen som varit, men det är i och för sig ett tag kvar till vintern, även om den närmar sig fortare än vad man tror! Så det gäller att hänga i hårt nu, när jag kommit igång bra sedan förra året, då jag vid den här tiden "inte visste vad träning var".

Nej nu skriker "ungarna" (haha), så jag måste kila!

Hörs sen!

Inga kommentarer: