tisdag, juli 14, 2009

Löpdistans.

Fem i halv sex kom jag hem, kvart i hämtade Kalle upp mig i bilen för att åka till Stångtjärn. Väl där blev det den riktigt fint kuperade 15 kilometer-banan, den var dock för tillfället riktigt blöt på sina ställen.

Både jag och Kalle använde stöd för varsin fotled, till följd av tidigare stukningar. När vi sprungit runt banan stod klockan på 1,30 så jag bestämde mig då för att även springa hem, vilket gjorde att jag precis fick ihop två timmar.

Pulsen var högre och mer normal idag än igår, med ett medel på 138 och ett max på 164. Kalle som agerade lok och drog mestadelen låg ungefär lika i puls mäjligen två-tre slag lägre.

Imorgon ska vi köra skateintervaller på förmiddagen och cykel MTB distans i just nu "cykeltokiga Falun", som i veckan och helgen kommer att arrangera MTB-SM, temperaturen börjar höjas nu märker man när mästerskapet närmar sig, med mycket cyklister runt om i Lugnetterrängen! Kul, mer mästerskap till Falun!

Nu ska jag duscha och därefter avmaska småhundarna!

Inga kommentarer: