torsdag, september 10, 2009

2,20 timmar LVG

Jag är stolt över att få bära Öijers gamla Stevens-kläder!

Hello!

Dagens cykelpass blev följande vända: Falun - Hosjö - Danholn - Karlsbyheden - Kårtäkt - Bengtsheden - Svärdsjö - Toftbyn - Sundborn - Lilltäkt - Hobborn - Skuggarvet - Lugnet - Hem. Tror det blev cirka 65 kilometer, till en början var det ett lugnt tempo, men halvvägs in i passet började vi i äkta cykelanda spurta på alla ortsnamnsskyltar. Jag kan ju säga att man blev lite styv i benen efter några spurter, det var ju ett tag sen jag cyklade sist, fast jag lyckades i alla fall vinna några!

Pulsbandet glömde jag idag och det var väl lika bra det med tanke på alla spurter.

Nu ska jag iväg för att äta på Dala Wärdshus, sen blir det vila innan det är dags för sista etappen på Tour de Falun, etappen startar nere i Lilltäkt och går i mål på toppen mellan Skuggarvet och Lugnet (urfjäll). Det blir tufft!

Inga kommentarer: