tisdag, september 15, 2009

50 varv i skidtunneln

Bild från Kalles och mitt rum.

Hej hej.

Ytterligare två timmar avverkade i den otroligt inspirerande tunneln, denna gång var det klassisk åkning. Med en såpass låg medelpuls som 117. Dock så kändes det ändå skapligt i kroppen, jag är piggare nu än innan första passet i morse i alla fall. Kul är att det är rätt mycket stjärnor här och nöter i tunneln, såsom: Jens-Arne Svartendal, bröderna Aukland och Mattias Fredriksson. De sista varven idag kördes ihop med just Mattias, Daniel Tynell, Kalle Gräfnings och Anders Södergren. Duscha nu, sen är det min tur att laga mat.

Filmen från tunneln kommer ut lite senare.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Oj, laga mat? :) Kan du sånt? Det får du allt bevisa när du kommer hem.

Anonym sa...

OJ ! ! Säger det samma Det får du visa hemma hos oss också ! Spännande !
Mamma

Unknown sa...

Jag fixade salladen!

henriksn sa...

även jag är lika överraskad!!
Blir det 3 rätters a la Sälen??

Unknown sa...

Ska jag vara ärlig så fick jag lite flashbacks från Sälen, dock blev det inte fullt lika bra denna gång. Så du kan vara lugn!

Peja sa...

Bor ni i nya hotellet i tunneln eller Valbergsängen eller annan plats?

Unknown sa...

Valbergsängen.