fredag, september 11, 2009

Besöksrekord igen!

Godmorgon allihopa!

Igår hade jag återigen ett nytt besöksrekord! Det nya rekordet lyder: 264 stycken besökare under en dag! Nu vill jag att ni hjälper mig att öka på besöksantalet ytterligare, genom att länka till mig, berätta för era vänner om bloggen och kanske ger mig (schysta) tips till att få mera besökare! Vad saknar ni på bloggen och vad kan jag göra bättre?

Idag är det vila som gäller, klockan 13.00 ska jag jobba på Lugnets Äventyr, städning av campingen, inte så kul kanske, men välbehövliga pengar! Ikväll ska jag hjälpa en kompis med lite träning och träningsupplägg!

Vi hörs senare, men fundera nu alla på tips för att öka besökarantalet och kommentera mera!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varför är det viktigt att ha många besökare? tjänar du pengar på det?

Unknown sa...

Jag tycker det är en rolig morot att ligga högt uppe i besöksstatistiken på till exempel bloggportalen, nej jag tjänar inte pengar på det.

Peja sa...

Du är på rätt väg med täta uppdateringar och bra innehåll.

Lite filmsnuttar från träning och tävling skulle vara ett stort lyft.

Unknown sa...

Vad bra att du tycker det!

Ja jag har planer på att försöka fixa det!