onsdag, september 30, 2009

Heja fjäll

Två timmar löpning i fjällterräng idag igen. Jonatan, min bror kom hit på lägret för ett litet gästspel. Jag, Jimmie Johnsson och Jone sprang upp på storfjället, ner i en ravin bakom, sen upp obanat till toppen av storfjället, därefter sprang vi ner mot Lindvallen innan vi sprang hem till högfjället igen En fin tur på två timmar med 130 i medelpuls och 158 i max.

Nu blir det "flygande Jakob" till middag, gott!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att Bröderna Steen börjat kämpa tillsammans igen ! Lycka till ni två !
Svempa

Adam Steen sa...

Tack o tack!

Unknown sa...

Ni är så hårda. Jag blir aldrig en Skidåkare, jag är för vek.

Adam Steen sa...

Sluta. Du är FÖR stark!

Öijer sa...

Jag joggade lätt idag med snittpuls på 152. Säger bara det.

Mats H. sa...

Tjena Adam, kul att du blivit så händig i köket, kan man få ditt specialrecept på flygande Jakob?

Unknown sa...

Grymt Öijer. Ja tyvärr Mats, så åt jag bara av middagen. Det var inte jag som lagade den.