onsdag, september 16, 2009

Kalla händer

Hello! De' var de' passet de'.
Ett pass som inte kan räknas till de roligaste jag gjort. Jag hade fruktansvärt låg puls i medel; 113. Frös om fingrarna som tusan redan efter en timme (jag körde två). Skidorna började efter en timme att gå riktigt tungt, det kan dock bero på att de inte dragit upp nya spår idag, vilket gör att det blir "sockrigt" i snön.
I eftermiddag kommer vi att köra styrka och löpning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

du får väl trycka på lite så stiger väl pulsen. Eller menar du att du har hög ansträngning vid låg puls dvs lite seg?

Adam Steen sa...

Ja hög ansträngning vid låg puls. Lite seg är jag. Men idag var det nog till stor del för att jag frös om händerna så pass mycket som jag gjorde.

Anonym sa...

tja med 55% av max på distanspassen skulle jag börja frysa oxå :-), tryck på lite så du får upp värmen iaf. 55% av max är knappt träning om du frågar mig, väl lugnt för min smak iaf även som lugnt distanspass.
Kör hårt(hårdare :-))

Adam Steen sa...

Ja du kanske har rätt. Men ibland är känslan mycket hårdare än vad pulsen visar. Samt om man kör mycket grundträning, så måste man hålla igen på distanspassen för att orka de hårdare passen.