söndag, september 20, 2009

Ingen träning idag heller.

Goddag.

Idag var det ju tänkt att jag skulle cykla långpass, men då jag vaknade idag så var jag om än segare än igår, samt rätt så täppt i näsan. Så jag bestämde mig till Jimmie Johnssons och Rikard Tynells (det var dem jag skulle ha cyklat med idag) stora förtret att vila även idag.

Anledningen att jag är lite sliten är ju kort och gott att Torsby-lägret från tidigare i veckan sitter kvar. Jag har inte riktigt återhämtat mig, men det hoppas jag på att ha gjort så fort som möjligt!

Vi hörs senare. Så länge; ställ några frågor!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Typ.. hur många timmar i veckan tränar du och hur mäter du maxplusen :)?

Unknown sa...

Mellan 8-25 timmar. Men vanligast runt 10-15. Maxpulsen mäter jag med min pulsklocka och då vanligast vid tävlingstillfällen. Löpning är den aktivitet där jag personligen får högst puls.