söndag, september 27, 2009

Ingen träning

Hej igen.

Jag bestämmer mig för att vila idag med. Varför? -Jo därför att:

  • Stressigt, har en massa saker att fixa inför träningslägret vi åker på imorgon.
  • Inte riktigt motiverad, jag känner mig lite seg och då tycker jag att det är onödigt att köra ett träningspass så här innan ett hårt läger.
  • Vill vara utvilad, lika bra att ta en tvådagars vila så jag är utvilad innan lägret börjar. Jag känner ju mig en bit ifrån att vara "bra" tränad, därför är min återhämtningstid längre samt att min kropp inte tar åt sig träningen lika bra som den skulle gjort om jag varit bättre tränad.
Där har ni anledningarna. Sådär då fick vi det ur världen.

Nu ska jag ut till mina föräldrar för att lämna min bil där (vill ej ha den i stan när jag är borta en vecka, plus att pappa ska fixa lite småsaker med den.) innan jag ska packa klart det sista.

Vi hörs allesammans!

Inga kommentarer: