torsdag, september 17, 2009

Lite piggare.

Hej hej.
Efter gårdagens lite segare skidpass, så trodde jag att det skulle gå lika segt idag. Men idag var det en annan känsla i kroppen. Jag körde 2.05 timmar klassiskt, 124 i medelpuls och 167 i maxpuls. Som jag skrev igår så körde de andra från klubben och skidhögskolan träningstävling här, så jag hängde på ett varv här och där. Jag hade dock lite för mycket fäste på så det blev lite slitigt på platten att hänga på, fast det gick. 1:a Jimmie Johnsson, 2:a Kalle G, 3:a Håkan Löfström.
Dagens roligaste: Martin Johansson som skadade sig så illa för fyra veckor sedan på orienterings-VM var i tunneln och tränade. Han kunde dock bara staka, men han kommer tillbaka snart, kul! Han ville träna med mig i höst sa han, då får jag lära honom att undvika trädkvistar och dyligt!

Inga kommentarer: