tisdag, september 22, 2009

Men fyy fan!

Halloj.

Ja dagens löptest vill man ju helst glömma. Helseg direkt på uppvärmningen, och sen blev det bara värre. Jag hängde med Kalle Gräfnings i cirka tre minuter innan jag blev tvungen att släppa, och det rejält. Kalle hade en helt okej dag för honom och sprang på 29,57. Jag sprang min hittills sämsta tid och hade 33,27! Pulsen var dock hög idag: 202 i max och 191 i medel. Det enda positiva från dagen var att jag mot slutet kunde pressa mig och öka farten något.

Vad säger man? Ingen idé att gräva ned sig i detta. Utan bara att bita ihop. Men jag kan faktiskt i sann svensk idrottaranda rada upp några punkter som gjort att dagens prestation inte kunde utföras optimalt:

  • Hade håll precis som på Träflasklöpet, som gick ungefär lika dåligt som idag.
  • Träningsvärk i kroppen. Efter gårdagens löppass (!).
  • Seg efter en tvådagarsvila lördag-söndag. Brukar inte prestera bra efter en sån vila.
  • Sovit dåligt. Har i en period haft svårt att somna på kvällarna vilket inte gör mig utvilad på morgnarna, en punkt som stört mig mest de senaste dagarna.
  • Ovana. Har ju faktiskt bara kunnat träna i två veckor sedan förkylningen jag hade som gjorde att jag ej kunde träna på 13 dagar. På så vis har jag inte kunnat köra några intervaller, ville nämligen bygga upp kroppen med mer distans och mängd på träningslägret i Torsby.
  • Mentalt. Tänkte på alla dessa bitar före och under racet idag vilket också hämmade prestationen.

NYA TAG!!!

Inga kommentarer: