måndag, september 14, 2009

Sliten efter första dagen!?

Godkväll.
Då var skidpremiären avklarad. Det kändes inte jätteovant och tekniken tyckte jag funkade helt okej också. Dock så blev jag rätt seg och trött framförallt muskulärt i armar och ben. Medelpulsen blev åtminstone låg: 126 och max 144.
Imorgon är det återigen en träningstävling(/tävlingsträning) på programmet, den kommer jag stå över och istället köra två lugna skidpass.
Minns ni förresten när jag jobbade som värd på rådhusgården i början av augusti? En liten märklig sak som hände idag till följd av det var att polisen ringde upp mig. För att höra om jag sett Linda Chen den kvällen på rådhusgården, ni vet hon som är försvunnen i Falun. Lite märkligt, men tydligen har de försökt ringt alla som jobbade som värdar/vakter den kvällen.
En kul notis från dagen är att skidlandslaget är här i Torsby på träningsläger!
Vi hörs imorgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

oj :) när ser man dig i landslaget steen?

Unknown sa...

Ja jag har ju gång på gång tackat nej, så det dröjer nog desvärre.