måndag, september 14, 2009

Träflasklöpet.

Drar åt skorna en sista gång innan start.


Sammanbitet innan start.

Självklart skulle Stella vara med!

Godmorgon.

Mötet och packninen tog all tid igår så jag hann ej skriva ner en liten sammanfattning om gårdagens tävling. Hinner skriva lite nu innan Kalle Gräfnings kommer och hämtar mig klockan 07.15 för färd till Torsby och Hovfjällsrace som första träningspass på lägret!

Vi startade klockan 12.10 igår, redan på uppvärmningen kände jag mig slak, trött, hade träningsvärk i princip i hela kroppen, tendens till håll, och så vidare. Med andra ord upplagt för ett kanonlopp (eller inte). Jag försökte att inte hänga upp mig på det, utan att fokusera på en bra prestation, körde en treminutersintervall på uppvärmningen, pulsen var okej, men inte känslan.

Vid starten så fick jag stå lite bakom tävlingsklasserna eftersom att jag "tävlade" i motionsklassen, det var dock inga problem för mig att komma upp i fältet och efter 100 meter så låg jag med i täten med cirka åtta till.

Där slutade allt bra med den tävlingen, efter dessa hundra meter så var det en ren och skär plåga i resterande 9,2 kilometer (banan ska enligt uppgift mäta 9,3-9,4 km). Första 3 kilometrarna är ganska kuperade och tungsprungna då vi springer på ett elljusspår med barkunderlag. Jag tappade mer och mer på huvudklungan och jag såg dem bara på lite längre raksträckor.

Jag plågade mig framåt med tanken på ett bra träningspass, trots att ben, armar och magen värkte. Huvudet ville då och då säga åt mig att stanna, men jag stötte bort de tankarna lika fort igen. Pulsen jag kom upp i var som max 203 och 190 i medel under loppet.

Jag såg att jag vann motionsklassen på 9 kilometer med tiden 34,26, det var kanske en klen tröst. Med tanke på att jag sprungit på 31,17, men en seger är ju alltid en seger! Nu gäller det bara att blicka framåt och fokusera!

En rolig sak med gårdagen var att då jag låg där i gräset halvdöd efter målgång så kom en kille från Ludvika fram och berättade att han brukade läsa min blogg! Sådant är alltid kul att höra!

Nej nu börjar tiden rinna iväg, vi hörs senare!

Inga kommentarer: