onsdag, september 30, 2009

Tvåa på sälenracet!

Sådär ja!

Äntligen har det börjat lossna lite grann! Kände redan på uppvärmningen innan att det skulle gå skapligt idag. Låg femma-sexa en bit efter starten. Efter cirka fem minuters åkning rycker Kalle och Jimmie, jag lyckas ansluta utan större problem. Därefter var det vi tre bara. Jimmie och kalle turades om att dra, medan jag låg som trea. Vi låg ihop hela tiden, innan högfjällshotellet gick jag upp och drog skapligt hårt. In på sista två kilometrarna så låg vi fortsatt ihop, med en kilometer kvar i sista branten rycker Kalle, jag är med på rycket men orkar inte riktigt gå med honom. Dock så lyckas jag skaka av Jimmie. Kalle vinner på ca 39.12, jag tvåa 39.18, Jimmie trea på 39.31. Racepuls: 180 medel och 188 max, lite lågt för min del för att vara max, men man har ju lägerpuls.

4 kommentarer:

Öijer sa...

Spänstigt, du måste ju vara nästan lika bra som mig på att staka nu.

Unknown sa...

Ja, gick bra. Nej, nu tog du väl i. Jag är skapligt stark, men innan jag når din nivå så krävs det år och åter år av hård överkroppsträning!

Anonym sa...

Super ! ! Nu börjar det att likna nägot ! Fortsätt så ! Vi vet att du kan och att det är där du hör hemma ! Heja Träna ! Almaho

Unknown sa...

Tack tack!