fredag, oktober 16

Dagens bästa.

Hej.

Jag måste berätta det bästa från dagen; Det hände när jag och Kalle Gräfnings satt och åt på vårat lunchställe Dala Wärdshus. Kalle var nämligen rätt trött efter dagens pass (jag med givetvis), så han säger till mig: "-Idag var det du som var galen och körde slut på mig, du var stark idag!". Min kommentar till det hela: -äntligen har Kalle åtminstone blivit lika trött som mig på ett träningspass, om det inte är första gången så är det då första gången på bra länge! Jag känner mig stolt!

Snart har jag jobbat klart för dagen! Resten av kvällen så ska jag bara ta det lugnt och kolla på film. Imorgon är det jobb igen och äntligen en vilodag. Det blir skönt!

2 kommentarer:

Jocke sa...

Det är inte många som kan köra slut på kung kalle, impad

Adam Steen sa...

Skulle vara du då :)