torsdag, oktober 15

4,10 timmar crosspass!

Kalle G, Robban och Jag.


Efter detta pass kan jag börja med att säga ett ord: AJ!! Sista halvtimmen på rullskidorna (ni vet, ungefär när Kalle bröt staven) så bara "small" det till min nacke och jag fick världens nackspärr, kan knappt röra huvudet nu! Inte nog med det, sista kvarten av löpningen, så bara "small" det till igen, denna gång i vänster fot/fotled, jag trampade snett och vrickade till den. Nu var det inte högerfoten som jag alltid tejpar + har en "fotlinda" på, utan den vänstra foten. Så här sitter jag halvförlamad efter dagens drabbning. Ska vi gå in på träningen nu då?

Rullskidorna körde vi följande vända: Falun - Hosjö - Danholn - Karlsbyheden - Kårtäkt - Sundborn - Hobborn - Lilltäkt - Sveden - Gamla Svärdsjövägen - Hem. Det blev ett lugnt och harmoniskt tempo i de 2,53 tim vi var ute, jag hade 105 i medelpuls.

Löpningen blev en tur ut mot Norslund, upp i skogarna runt om I13:s gamla militärområde och ner till Lugnet, för att sedan springa raka vägen hem. Den turen tog 1,15 tim och medelpulsen här blev 119.

Idag var det "bara" ett pass, så det ska bli skönt att vila i eftermiddag!

Hej så länge!


4 kommentarer:

Jocke sa...

Tjena Adam!
Eftersom Micke är med ochtränar med dig och kalle rätt ofta så kan du ju vissa en idol ild på Storeror

Unknown sa...

Haha, ja jo. Jag vill ju visa en signerad idolbild på dig!

Jocke sa...

Själv klart om du tar bilden!

haha

Unknown sa...

Japp.