torsdag, oktober 22

TIMMAR!!Hej igen.

När denna vecka är slut (v43) så har jag kört halva detta träningsår, 26 veckor från vecka 17 alltså. Enligt min träningsdagbok (starmaker) så har jag tränat 290 effektiva timmar. Med några sjukdomsperioder, skadeuppehåll och så vidare. Vilket betyder att om jag bara tränar på normalt utan längre uppehåll så kan jag förhoppningsvis lätt komma upp i 550 timmar, vilket jag med denna säsong får vara nöjd med! Egentligen så är jag nöjd med allt över 500 timmar.

Bra va? Ni era timjägare har väl redan kört 550 timmar på detta halvår?

6 kommentarer:

Nackhen sa...

Adde & Adde, vilket radarpar. jag har också tränat 290h t.o.m. idag. jämnt mellan oss!?!?? :P

Unknown sa...

Ja eller hur, vi är grymma! Tror t.o.m jag bara har 288, så du vann ju då :/ :)

Nackhen sa...

läskigt. jag hade också avrundat från 288! du förresten, vet du hur mycket ni kommer ta för Legend-handskarna i morgon?

Unknown sa...

Grymt! Nej, tyvärr vet jag inte de. Men jag vet att det är läge för dig att köpa nya :)

Nackhen sa...

ja, det har du förbannat rätt i. får väl se om jag hinner/orkar pallra mig ända till borlänge i morgon.

Unknown sa...

Ja du lär ju dit för att "ljuga" lite med mig :)