måndag, november 30

Akut på akutenJohanna i sjukhussängen.

Hejsan.

Igår kväll runt klockan 18.00 kom Johanna hem från sin mamma, efter att ha spenderat helgen där. Då hon skulle prata så lät det som att hon hade gröt i halsen. Det visade sig att hon troligen hade en misstänkt halsböld. Hon ringde sjukvårdsupplysningen och fick tid på akuten kl 19.30 (hör och häpna!). Hon trodde att läkarna skulle ge henne antibiotika och sedan att hon skulle få åka hem. Så jag och min bror åkte iväg en vända med bilen. Vi tänkte nämligen gå på bio; Luftslottet som sprängdes. Då vi bokat biobiljetter så ringer Johanna från Avdelning 45 öron, näsa och hals (rätta mig om jag har fel) och säger att hon blir inlagd över natten och att hon imorgon (läs; idag) ska operera bort halsmandlarna. Med redan bokade biljetter så var det lika bra att gå på bion (fanns inte mycket jag kunde göra på sjukhuset).

Efter bion åkte jag ner till akuten för att lämna lite grejer åt Johanna, en väktare var tvungen att låsa upp dörrarna. Jag lämnade grejerna, önskade henne lycka till och åkte hem för att rasta Stella.

Jag har inte hört något från henne ännu, men jag tror och hoppas att operationen går bra!

Filmen var för övrigt riktigt riktigt bra och spännande, den bästa i millenium-triologin från Stieg Larsson helt klart.

Förresten: Zlatan gjorde mål igår och avgjorde El clásico! Han är otrolig den mannen! Så Barcelona vann matchen mot Real Madrid med 1-0. Njutbart..

Mina plander för dagen då: Träning; intervaller rullskidor och jobb i Lugnets sportbyte.

Vi hörs sen!

5 kommentarer:

Allt utom fotboll sa...

Ojj, vi får verkligen hoppas att det gick bra!
Å du, lägg in lite pyssla om Johanna också bland dagens aktiviteter.

Linda Edvardsen sa...

Håller med.. Nu blir det du som får pyssla om Johanna...
Viktigare än träningen nu!!!

Unknown sa...

Akuten i Falun är fin där kan man få vara länge. Hoppas att Johannas operation gick bra.

Anonym sa...

Jag får ändå inte komma hem idag :( / Johanna

Unknown sa...

Ja jag ska dit och hälsa på henne. Nej jag vet Johanna, tråkigt.