söndag, november 29

Bloggtorka?


Gott som fan!

Godmorgon.

Nu tror ni väl att jag har bloggtorka? Men icke. Jag måste bara bevisa för Oscar att jag faktiskt kan laga mat! Igår var middagen snarlik föregående inlägg om middag, förutom att jag igår bytte ut cous cous mot råris och tonfisk mot gravad lax. Jag stänkte också på några saltflingor, så jäkla gott!

Idag hade jag tänkt följa med ett gäng cyklister på en tretimmarsrunda, får se hur jag gör. 10.00 är det samling vid posten i alla fall. Robban ska med bland annat vet jag.

Jag skriver mera lite senare.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hmmmm jag tvekar. Det enda du "gjort" är ju att koka råriset ;)
Visa mig en lagad middag som inte är en sallad, så kanske jag tror dig ;)

Unknown sa...

Ja men va fan, någonstans måste man ju börja. Plus att det är gott och nyttigt också!