torsdag, november 26, 2009

Middag igen.


Hallå allihopa.

Eftersom att cyklisten Oscar Ekstam lagt upp bilder på sin cyklistmiddag och cyklistmiddag 2 (härmade nog mitt inlägg här), så måste ju jag lägga i min överväxel vad det gäller middagar. Detta vackra ting här på bilden över är min skapelse. Ni som känner mig vet att jag inte är någon vän av matlagning..

Vad har jag då för ingredienser i middagen då, undrar säkert ni?
Jo följande:

Ekologiskt fullkorns cous cous
Tonfisk (funkar med lax, kyckling eller vad som ni behagar)
Fetaost
Ridderheims soltorkade tomater
Pesto
Pressad citron
Olivolja
Avocado

Nu blev ni sugna på mat va? Som ni ser så är det inte så avancerat, det är bara att blanda ihop och äta.


Rullskidor klassiskt idag och därefter jobb åt Lugnets Äventyr.

Hej så länge!

Inga kommentarer: