lördag, november 21, 2009

Skitkropp.

Förutom jobbet så är detta spelet (Assassins creed 2) min sysslosättning såhär i sjuktiderna!Hejsan.

De senaste dagarna har jag mått riktigt riktigt dåligt. Med huvudvärk, illamående, seg, loj, krasslig, snuvig och så vidare. Min förkylning/(svininfluensa?) har alltså tagit om och nästan blivit värre än första dagarna för snart tre(!) veckor sedan! Det till trots så har jag med värktabletter kunnat må skapligt i några timmar vilket gjort att jag kunnat jobba. Det är riktigt frustrerande att inte kunna bli frisk så att jag kan träna, nu går jag omkring som i ett mörker och ser allt negativt!

Direkt efter gårdagens jobb så plingade det till i mobilen, nytt mail (får mailen i mobilen enbart till min speciella "geocaching-adress")! Mycket riktigt så var det ett mail från geocaching.com. Inte mindre än fem nya geocaches hade kommit ut i Falun. Det blev panik, skynda sig till bilen och sen ut för att logga (leta). Jag och min kompanjon "Foxplay" tog alla fem, varav fyra av dem som första loggare, en så kallad FTF (First To Find). Ni som inte provat geocaching förut borde göra det, det är riktigt kul! Fast om ni inte vill "fastna" i en ny hobby, så ska ni nog låta bli.

Idag är det jobb igen. Det blir Lugnets sportbyte, vi har öppet 10-14, välkomna in! Efter sportbytet så ska jag städa igen på campingen, servicehusen, duschusen och så vidare! Jag tycker faktiskt att det är rätt så skoj. Det är ju skoj att få jobba mycket i alla fall, åtminstone den 25:e!

Ni har kommenterat rätt så bra på min tävling, men jag har ju lite mer läsare än ni som kommenterat. Så alla ni som inte kommenterat, gör det, ni har ju chans att vinna ett fint pris. För att komma till tävlingen, tryck här!

Inga kommentarer: