lördag, november 28

Styrka och Rull F


Vad fin man blir av magnesium!

Halloj!

Idag har jag återigen kört ett bra pass tillsammans med Robert "allt-utom-fotboll" Österling! Denna gång handlade det om styrka gym och därefter rullskidor skate, precis som rubriken lyder.

Vi började med att värma upp fem varv på inomhusbanan, cirka fem minuter och en kilometer alltså. Därefter så blev det ett ganska vanligt styrkepass som innehöll bland annat: chins, dips, brutalbänk, raka benlyft, rygglyft, brå-sterk och några skivstångsövningar. Jag har utförligare beskrivning på övningarna i ett tidigare inlägg, klicka här för att komma dit.

Efter styrketräningen så bytte vi om till utekläder och stack ut för att köra en timme skate på rullskidor. Under den timmen hann vi med att köra sex stycken impulser också. Med impulser menas en maximalinsats på cirka 8-15 sekunder.

Jag tyckte att kroppen kändes skaplig idag, jag har inte blivit svagare, det enda var att jag blev lite snabbare trött och behövde längre återhämtningstid mellan övningarna än innan jag blev sjuk, konstigt vore det annars.

Nu ska jag iväg till våran sommarstuga i Dala-floda för att hämta en säng.

Vi hörs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra

Unknown sa...

He he, okej.