onsdag, november 25

Tjoho.

Onsdag morgon, hallå!

Senare idag tänkte jag ut en sväng och jogga, springa, lunka, kalla det vad ni vill. Ut ska jag i alla fall! Fan vad härligt!! Jag tar med mig Stella och sticker ut i cirka en till två timmar (räknar med runt en timme)! Oj vad det kommer kännas tungt är jag rädd, men det är bara att bita ihop.

I eftermiddag är det Lugnets Sportbyte som gäller, öppet som vanligt mellan 17 och 19. Hoppas på att det blir mer kunder vilket jag tycker det successivt blir.

Bloggtävlingen; mycket kommentarer börjar det bli nu! Men det är inte kört för er andra. Så ta chansen och var med! Det räcker med att skriva en kommentar i inlägget för att delta i tävlingen. För att komma till inlägget/tävlingen klicka här.

Vi tog hela 37 geocacher igår, (60 är ju mitt rekord, från denna dag). Gårdagens rutt var Hedemora - Norberg - Fagersta - Söderbärke - Smedjebacken - Ludvika.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, men jag smäller upp ett inlägg så fort jag har sprungit klart!

Inga kommentarer: