torsdag, december 31, 2009

1,45 timmar klassiskt och sen lunch

Hej där.

Jag har just duschat och lagat mat (ja ni läste rätt), sitter nu och äter min goda lunch. En lunch som innefattar: Arrabiata-pastasås, tonfisk, färskpasta och en sallad med fetaost. Min mest avancerade egenlagade måltid på bra länge!

Träningspasset blev ett lugnt sådant, precis efter planeringen. Jag och Robban åkte 13 kilometersspåret plus ett varv på elljusspåret (cirka 5 kilometer). Spåren var ingen höjdare, ojämt underlag, bitvis inga spår alls, isigt, och så vidare. Men det har ju sin charm det också. Skönt med lite omväxling. Robban åkte faktiskt rätt bra, och hade helt okej teknik. Bra för att knappt ha åkt klassiskt de senaste åren, plus att han är tävlingscyklist. Dock så blev han lite trött i armarna mot slutet, och fick sämre fäste. Det kan ha varit mitt fel, då jag kanske lade på lite för lite fäste åt honom.

Passdata:

1,46,42 timmar
110 medelpuls
135 maxpuls
260 höjdmeter
832 kilokalorier

Jag är fortfarande rätt så täppt i näsan, eller ja, ena näsborren. Hoppas det släpper nu inom någon dag, då förhoppningsvis även den extrema kylan släppt.


"Nu jävlar Adam, så ska du får din livs åktur!" /Robban


"Nej, du ska ge fan i att rycka ifrån mig hela tiden!" /Adam


Min goda och nyttiga lunch, helt enligt talriksmodellen, och även alla andra rådande så kallade "modeller"!

4 kommentarer:

Allt utom fotboll sa...

Jag är DÖÖÖÖD!!

Unknown sa...

hihihi :)

Öijer sa...

110 i snitt och 135 i max. Robban körde inte livet ur dig ser jag. :)

Unknown sa...

Jo, jag har 136 i maxpuls. Så jag fick bita i! :)