tisdag, december 22, 2009

90 stycken 10"-20" senare...Nu sitter jag här igen i soffan, efter att ha kört ett riktigt fint pass.

Åkte upp till Lugnet, började värma upp, hann åka i fem minuter innan jag började frysa om fingrarna som aldrig förr och började få bakhalt. Gick tillbaka till bilen, la på ett halvtjockt lager holmenkol blå special -1 - -6 grader, struntade i att korka ut, bytte handskar till mina kanonvarma Lillsport - hightech (tror tyvärr inte den modellen finns längre, men den är ungefär densamma som coach-modellen, alltså varmare än tävlingsmodellerna). Slutade frysa efter fem minuter och skidorna bet riktigt bra. Värmde upp i en kvart, sen körde jag mina kungintervaller; 3 set med 30 stycken tiosekundersintervaller. Så här såg siffrorna ut:

Intervallblock 1: 15,00,5 min, 181 snittpuls, 188 maxpuls, 35 höjdmeter.

Vila: 5,06,4 min.

Intervallblock 2: 15,01,2 min, 183 snittpuls, 190 maxpuls, 30 höjdmeter.

Vila: 5,03,5 min.

Intervallblock 3: 15,00,6 min, 180 snittpuls, 186 maxpuls, 35 höjdmeter.

Avåkning: 21,12,6 min.

Kändes faktiskt rätt bra idag! Helt okej fart, teknik och flås! Kände mot slutet i sista blocket att musklerna började bli lite möra, men jag tyckte jag höll bra fart i de flesta av intervallerna, sen om vissa kanske blir åtta sekunder och andra cirka 12, det hör ju till.

Imorgon är det julklappsinköp också, har ju inte köpt en enda kom jag på. Vad har ni läsare köpt till mig?

Förutom julklappsinhandlingen imorgon så blir det ett 1-2-timmarspass "gå på skidorna"!

Vi hörs!

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Av mig får du en uppgiggande kommentar som julklapp.
Heja heja!
/J

Unknown sa...

Tack, omtänksamt! :)